product in de kijker: waterontharders Vercalo.


brochure

product in de kijker


De nieuwe warmtepomp verbindt kracht met de laagste geluidsontwikkeling. Dankzij zijn constructie is dit toestel bijzonder stil. De bi-block bestaat uit een binnen- en een buitenunit en benut de energie uit de omgevingslucht ten volle. Dankzij zijn constructie is dit toestel bijzonder stil. Dit is van cruciaal belang voor de opstellingsplaats en de afstand ten opzichte van de buren.

Stille en efficiënte werking: de Weishaupt bi-block behoort tot de stilste toestellen van de markt. Het geluidsdrukniveau bedraagt bij een afstand van 1,5 m slechts 35 dB(A) en voldoet hiermee aan de strengste eisen inzake geluid (Duitse norm TA Lärm. Uitvoerige standaarduitrusting: deze omvat een ontluchtingssysteem, een slibafscheidsysteem, de volledige uitrusting voor de koelmodus, een debietsensor met geïntegreerde warmtehoeveelheidsmeter alsook een tweede warmtegenerator voor verwarming en warm water. Corrosiebescherming: de buitenunit heeft een verdamper met grote ontvangstoppervlakte van 45 vierkante meter en speciale BlueFin-bedekking voor een hogere corrosiebescherming. Warmte in functie van de behoefte: de innovatieve koelkring zorgt voor een groot modulatiebereik van 3 kW tot 10 kW en een arbeidsveld van + 35 °C tot – 22 °C. Geluidsisolatie: de binnenunit is met een uiterst doeltreffende composiet-warmte-isolatie bekleed en werkt daardoor extreem stil. Warmwatercomfort: door de dampinjectie worden temperaturen tot 65 graden Celsius bereikt. Dat zorgt voor een hoog warmwatercomfort en een optimale hygiëne. Alles geregeld: een verstaanbare en snelle bediening is via kleurendisplay in combinatie met het beproefde "draaien en drukken"-principe van de warmtepompregelaar of door de app voor iOS of Android via smartpohone of tablet gegarandeerd.

brochure

Deelname BIS Beurs 2016

Het bouw- en inspiratiesalon, BIS, opent voor de 28e keer zijn deuren in Flanders Expo Gent. Graag verwelkomen we u op onze vaste plek in hal 6 (standnr.6106) van zaterdag 8 oktober tot en met zondag 16 oktober 2016. Contacteer ons voor een gratis toegangskaart, geldig voor 2 personen t.w.v. €24, wees er snel bij! Alle praktische info omtrent openingsuren, parking, kinderopvang,… vindt u op www.bisbeurs.be


De netwerkorganisatie BNI.

De Standaard op 27/10/2016, artikel ‘Netwerken voor zonsopgang’

VOLLEDIG SCHERM

Deelname BIS Beurs 2015

We nemen dit jaar opnieuw deel aan de BIS Beurs in Flanders Expo van zaterdag 3 tot en met zondag 11 oktober 2015. De beurs opent zijn deuren tijdens de week van 13u-18u30 en tijdens het weekend van 10u-18u30. De Nacht van BIS vindt plaats op vrijdag 9 oktober 2015 van 13u-23u. Bezoek ons in Hal 6 (standnr.6106)!


Zonneboiler & Warmtepomp

Tot op vandaag kan er nog steeds een hele mooie premie tot € 2750 verkregen worden van de netbeheerder voor het plaatsen van een zonneboiler voor warm water én voor ruimteverwarming. De premie voor het plaatsen van een warmtepomp bedraagt maximum € 1700. Deze steun helpt u om van uw investering een verantwoorde keuze te maken! Voor meer informatie raadpleeg de website en het document ‘REG-premieaanvraag zonneboiler’ van Eandis. bron:Eandis

REG-premieaanvraag warmtepomp REG-premieaanvraag zonneboiler

AVS & Hoedekie


Deelname BIS beurs 2014

Ecco Stove en Hoedekie Sanitair & Centrale Verwarming nemen opnieuw deel aan de BIS beurs (bouw- & immo salon) in Flanders expo van zaterdag 4 tot en met zondag 12 oktober 2014. De beurs opent zijn deuren tijdens de week van 13u – 18u30 en tijdens het weekend van 10u – 18u30. De Nacht van BIS vindt plaats op vrijdag 10 oktober 2014 van 13u – 23u. Bezoek ons in Hal 6 met standnr. 6106, tot binnenkort!


Deelname BIS Beurs 2013

Ecco Stove en Hoedekie Sanitair & Centrale Verwarming nemen dit jaar deel aan de BIS beurs (bouw- & immo salon) in Flanders expo van zaterdag 5 tot en met zondag 13 oktober 2013. De beurs opent zijn deuren tijdens de week van 13u – 18u30 en tijdens het weekend van 10u – 18u30. De Nacht van bis vindt plaats op vrijdag 11 oktober van 13u – 23u. Bezoek ons in Hal 6 met standnr.686 ! Maak kennis met ons nieuw product, de hoogrendements houtkachel Ecco Stove en talrijke andere mogelijkheden omtrent energiezuinig bouwen en renoveren. We geven u graag deskundige uitleg over de producten en technieken in ons gamma. Hopelijk tot binnenkort op de BIS beurs in Flanders expo!